KRAJISNIK

Beograd

Član od: 11.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pazite se! !! ! Prodavac krije ostecenja i ostecenje ne spominje. opis opasaca: jako lepo stanje! realno slika: pukotine se ne vide jer je tako slikano da se nebi videle. Dobio sam ga u stanju: na desetak mesta pukotine i . .. -->neverovatno lose stanje! sada kaze, da jam ja kriv sto nisam pitao i da on nije rekao da je ganc nov extra. .. i jos, pa ima jos funkciju. hteo sam se sa njim dogovoriti ali nema sanse. kupac je kriv sto opis ne odgovara stanju i sto je tako slikano da se ne vidi. .. .kakvih ljudi ima.
E strucnjace ti si nasao da mi pametujes, imas nula ocena a ja 127 i ti kazes da sam ja prevarant. Sram te bilo. Nikad nikog nisam prevario a sto ne napises tacnu prepisku. Opasac je u jako lepom stanju i shodno godinama naravno da nije savrsen, ali tebi to nije bilo bitno samo si pitao da li je naknadno busen. Takvima treba zabraniti da trguju i da tako olako dele negativne ocene. A ostali clanovima savetujem da izbegavaju saradnju sa ovim covekom. Sramoto

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da dodjem u zemun. bio sam u beogradu (kako je bilo dogovoreno) i zvao sam gospodina ali on nije na pozvi (mobilni) odgovarao i cak na 4 poruke. presao sam 20km (u jednom pravcu) i cekao ga 2 sata u gradu. .. . neverovatno kako se neki ponasaju----bolje nista vise da kazem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.