Kreveti&DuseciMirkovic

Beograd | Palilula

Član od: 17.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krevet porucen 6.2.2022 evo ga 4.03.2022 niko od ljudi niti zove niti imaju nameru da isporuce krevet, kontaktirati smo ih dva puta deluju kao da nemaju pojma o kom krvetu je rec, mesec dana neka vas ceka neko drugi, neozbiljno totalno
Postovani Slazem se sa vasim nezadovoljstvom i potpuno vas razumem Jeste da ste cekali 26 dana Ali morate razumeti da nekada ne moze se stici da se uradi iz nekih ne predvidjenih razloga U svakom slucaju postujem vase odustajanje od kreveta i nezadovoljstvo i izvinjavam se.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa naglasenog oglasa sam naručio 2 dimenzije istog tepiha gde mi je rečeno da ce stici za nedelju dana. . Docekavsi i danasnji dan, poslao sam im poruku da proverim da li su tepisi stigli u radnju nasta su mu odgovorili da do 12h trebaju da stignu i zvace me kad dodju. .. Naravno niko me nije pozvao, niti napisao poruku pa sam se ponovo udostojio da ih pozovem. . Javili su se i rekli da od 2 tepiha je jedan na stanju a za drugi ne znaju kad ce stici. .. Na svako moje dalje pitanje je odgovor bio ne znam, ne znam, ne znam. .. I eto, umesto da prodaju 2 tepiha, sad su ostali i bez kupca, bez preporuka kao i bez novca, sto je u celoj prici ne bitno. .. Makar su mogli da kazu da jednostavno ne mogu da prihvate porudžbinu. .. Ali ne. . Jako sam razočaran u vase neozbiljno poslovanje i nadam se da sam jedini baksuz prema kome ste tako postupili, inace ako nisam, necete daleko dogurati. . Hvala i prijatno
Slazem se sa nezadovoljstvom ali sam vec objasnio da smo sa tepisima posrednici i da je greska dobljavaca tj uvoznika sto nas nije obavestio da trazeni dezen nema na stanju u magacinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.