Krile

Beograd

Član od: 23.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja se izvinjavam zato što se ovaj moj komentar ne odnosi na ovaj oglas ali nisam mogao na drugačiji način da upozorim javnost. Nažalost, ja za ovog čoveka nemogu reći ništa pozitivno, pre mesec dana prodao mi je instalaciju igre ''The Division 2'' koja je neispravna, obećao mi je povraćaj novca i to nije bio ispoštovao, obećavao mi je mesec dana i na kraju me je otkačio tako što mi je rekao da nije u finansijskoj situaciji i da nemože da mi vrati novac, i uz to je bio vrlo neprijatan i težak za bilo kakvu komunikaciju, doduše bio je ljubazan sve do trenutka dok mu nisam uplato novac a posle toga jurnjava za njim i nerviranje. Prosto nemogu da verujem da ovakvi ljudi postoje i savetovao bih mu da se ne bavi više ovim poslom. Ja se lično trgovinom bavim 30 godina i nikada nikog nisam na ovaj način ponizio. Sve druge ljude bih upozorio da u buduće budu oprezni ako ulaze u bilo kakvu poslovnu saradnju sa ovim tipom.
HA - HA . Dakle, totalna laž. Ne verujem da neko može ovako nešto da napiše, dao sam mu čak i pored instalacije igricu koja košta 40e " FORZA HORIZON 4" ali on nije u stanju da pogleda na jutjubu kako se instalira.. Svaki dan mi je skoro pisao poruke kako da instalira ( Šta ja tu mogu? Jel treba korak po korak? ) , dakle uopšte mu nisam ni prodavao ovaj oglas na koji me je ocenio, ovo može bilo ko da uradi naravno ko je nezadovoljan, iole pored njegovih 900DIN ja sam mu dao igricu od 40e i pored toga da negativnu ocenu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.