Kris

Azanja

Član od: 22.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Merni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Meni je uzeo pedeset evra na takozvani original Kyoritsu model 1009. Prodao mi je kinesku kopiju tog modela, Plastika izgleda kao sa kineskih igracaka, i sav se presijava, Sto se na original sajtu moze proveriti da to nema. I na samoj poledjini kutije pise da je sa porekla kineskog trzista, sto je gospodin na kulturan način izbegao da pokaze. Pitao sam ga dal moze da mi vrati novac a ja njemu ovaj uredjaj u stanju kakvom je stigao. Odbio je tu opciju i rekao je da se citiram " svi mi prihvatamo rizika da nam se nesto nemoze svideti kad se kupuje na daljinu". Izbegavaje ovog lika...
I tako dobijes negativnu ocenu od lika koji daje sebi za pravo da sudi o kvalitetu i poreklu robe. Tvrdim (uz dokaze) da je roba nije kineska kopija, da je svaka slika uslikana telefonom, ne skidana sa interneta pa lepljena na oglas i da je gospodin bio upoznat sa robom koju kupuje. Ako je u bilo sta sumnjao, uvek je licno mogao doci i pogledati robu, a ne ovako da trazis povrat novca kad se oglas obrise i izgube pratioci(potencijalni kupci). Citiranje jeste bilo takvo i stojim iza toga, ali ne i njegove konstatacije da je roba kopija i da je prevaren. U svakom slucaju, dobro razmisliti pre bilo kakve saradnje sa ovim clanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.