Kristian

Kikinda

Član od: 06.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost, ne mogu da dam ništa drugo sem negativne, prvi put na kp, još nekom ko ima dosta pozitivnih. Prodavac je snizio cenu za napajanje, kupljeno je jako povoljno, međutim napajanje nije ispravno iako je u oglasu stajalo da je ispravno i istestirano. Čim grafička povuče struju, napajanje se ugasi (inače iste komponente rade na starom LC Power od 500w koje pišti i cvrči pod opterećenjem zbog godina). Prodavcu je odmah prijavljeno da nije ispravno, rekao je da ne prihvata novac nazad, da odnesem nekom majstoru da popravi i da će on to platiti. Majstor konstantuje da se ne može popraviti ili da se ne isplati popravljati jer nema vidljivih znakova kvara. Prodavac ne želi da vrati novac i ignoriše poslednju poruku. Snimak rada napajanja se može videti na: https: //www. youtube. com/watch? v=QcPbYzw6ou4 Takođe imam i sačuvanu konverzaciju. Kasnije je napajanje nošeno kod još jednog majstora koji je konstantovao isto, da ne ulazim u detalje. Žao mi je, iako se ne radi o nekom velikom novcu (3000 din), ali žali Bože izgubljenog vremena. Pozdrav i sve najbolje.
Ne primam reklamacije. Na testiranju je racunar funkcionisao kao sto to i sad radi to napajanje. Nazalost jaka grafika izgleda ne moze da se kaci. Ponudio sam pomoci oko navodne popravke ali besmisleno je, tako me informisao. Preveliki troskovi slanja gube smisao vracanja i slanja i primanja i slicno, zato ne primam reklamaciju. Svako dobro i Vama i timu KP!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.