Kristian

Subotica

Član od: 11.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Coveka sam nazvala i pitala do koliko je kg trambolina, rekao mi je do 100 poslao mi je i kada sam je sastavila vidim da pise da je do 50kg na kraju mi je rekao da nema veze sta pise bitno je koliko moze izdržati, pa msm da konstrukcija tramboline za 50 kg i 100kg nije ista jer sam ja to kupila za decu koja treba da tu skacu jer neko moze da nastrada ako ih bude previše kada se nesto prodaje treba da se o tome zna sve a ne nagadjati! !! !!
Na kutiji ne pise do koliko je lep sam rekao,drugar uzeo isti i on ima 100 kg usao u trambulinu i nista mu nike bilo i tako sam rekao zeni da mislim da je do 100 kg . A da je zena pitala dali bi prihvatio da je vrati ja bi rado pristao……

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se sve oko preuzimanja, meni rezervisao i na kraju prodao drugom, vrlo neozbiljno i ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.
Covek me zvao 5 puta da nezna sta da radi dali da uzima ili ne zbog ventilatora. Nije tacno da je rezervisao rekao je da ce mozda stici da dodje po rig,medjuvremenu mi se javio drugi kupac i uzeo bez razmisljanja i glupih pitanja koji mi je ovaj clan pitao....

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAŽNJA! Prodao mi je neispravnu karticu, podešenu za mining, a reklamaciju nije hteo da prihvati, tj da mi vrati novac. IZBEGAVATI OVAKVE PRODAVCE!
Cista laz . Prodao sam mu graficku koja je predhodno minovala i nije imao fabricki bios na njemu. Kupac je samo poslao podatke da mu saljem karticu nije pitao koliko je koristena i za sta je koristena. Rekao sam mu da treba staviti fabricki bios a on dalje samo svoje govori da je kartica ne ispravna ako se nerazume onda nije mi jasno sto kupuje nesto sto je koristeno neka uzima novo pa nece imati problema dali je fabricki bios ili ne. Kartica poseduje garanciju rekao sam mu da posalje nazad bez otkupa da proverim sta se desava i da stavim fabricki bios na njega medjutim on to nije uradio i poslao mi sada negativnu ocenu. Garancija svuda u svetu funkciniose tako da se prvo ipsitava kartica ili bilo sta sto se kupuje a posle se vraca novac. Ne razumem sta je problem jer sam mu rekao da vrati da vidim i ja sta se desava i da stavim taj njegov fabricki bios cak sam mu i predlozio da mu dam drugi tako da mi u opste nije jasno zbog cega ova negativna. Ko vec duze vreme saradjuje samnom zna da sam korektan i sto prodajem je sve ispravno i isprobano pre slanja, a to mogu da vide i nove musterije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi graficku koja je podesena u bios za mining, sto nije naglasio uopste, ja vratim clock i memory speed u msi afterburner na njenu originalnu brzinu 1320mhz - 2000 memory ali mi ono non stop automatski vraca na 1130mhz clock i 2100 memory jer je tako podesana za mining, u igrici nema fps dropova ali nesto kao da secka stalno tako da ne moze ni da se igra. Ceo dan gledam po netu kako da vratim graficku na originalne clock brzine ali nmg nista da nadjem, kontaktiram prodavca, procita poruke i ne odgovara ama bas nista, 5 poruka slao, sve procitao i nista. Zbog toga negativna, prodao graficku a prethodno nije naglasio sve sto bi trebalo + ni na poruku da odgovori.
Nisam bio u mogucnosti da odgovorim jer sam bio na putu procitao jesam ali danas sam stigao kuci bio sam u inostranstvu i javio sam mu se odmah da zamenim graficku karticu za drugu to sto nije mogao da izdrzi dan dva da mu se javim vec nije moj problem. Kartica je prodavana kao koristena i uopste nije bilo pitano da za sta je koristena. Uvek sam ispostovao svakog kupca i u daljem ce biti tako kao sto i ovom clanu cu da zamenim bez ikakvih problema . Steta za ovu negativnu ocenu jer jos niko nikad do sada nije imao problema samnom i sa mojom robom a i nece !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.