kristijan

Novi Sad

Član od: 02.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Sportska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan/ica nije preuzeo/la posiljku koja mu je poslata 2. 4. 2021. godine. Sta da kazem o clanu/ici koji/a izbegava da preuzme posiljku (koju su danas vratili iz poste), i plati samo 1000 dinara? Clan/ica me je ostetio/la finansijski za troskove isporuke i otkupnine. Svi detalji prepiske (poruke u okviru KP) su sacuvani.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pokvaren telefon mi prodao. .jako Los covek. Cuvajte se
Koji su ti lazov te displej si mi rekao da sam zamenio sad na oceni pises pokvaren telefon toliko si se cenkao samnom prodao sam ti po cenu kojoj si ti rekao ima por u inbox kako si napisao uzecu ga pa kako bude sve u svemu necu sad ovde da pisem roman hvala za ocenu administracija je realna tako da ce oni videti poruke i slike telefona i proceniti dali sam zasluzio negativnu

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovoran covek, cak sam i cenu spustio i ni onda nije bio sposoban da ga preuzme. Znao je da je stigao paket pa ga ni onda nije preuzeo a paket mi se vratio. Kada sam ga pitao da li je preuzeo paket jednostavno samo mi nije odgovarao na poruke.
Sta reci necu sad ovde preko por da se ubedjujem sve u svemu xvala za ocenu

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je ne ispravan telefon kao ispravan, nije hteo da mi vrati novac rekavsi da nema novca i ako sam mu istog trenutka kada sam primio posiljku javio da je telefon ne ispravan, vec desetak dana je nedostupan tako da vise i ne mogu da stupim u kontakt sa njim. .. .sve ovo se moze proveriti preko KP poruka koje smo razmenjivali.
Hteo sam da pošalješ tel ali ne pouzećem imaš samo jednu ocenu otkud ja znam da bi ti meni slao tel ili kamen neki A poštaru da platim čak sam hteo i drugi tel da ti pošaljem ti si prihvatio ali ja prvi da ti šaljem pa kao kad ti stigne da ti meni šalješ taj naravno nisam lud da prihvatim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.