Kristijan

Pančevo

Član od: 12.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prodao mi neupotrebljiv box za tv, od onoga navedenog u oglasu ne moze ni jednu aplikaciju da pokrene. Pokusavam da ga dobijem na telefon i ne javlja se. .. Javi se bar doplatio bi za bolji box. ..

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam dobio robu ni posle 2 nedelje, a ni odgovor zbog cega kasni. Receno mi je par puta da je poslato. Sada mi vise ne treba.
Brza posta je izgubila paket, nisam imao trenutno da Vam saljem drugi satić. Pricali smo par puta , drugi i treci dan posle slanje, posle niste se javili uopste dok niste dali negativnu ocenu , kao da ste nesto resili . Meni steta , što brza posta nece da prihvati reklamaciju i vrati iznos otkupnine i dobio sam i negativnu ocenu od Vas. Sve najbolje...

Poljoprivreda > Poljoprivredni alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam jedan par tockova kao sa slike a dobio sam felne u razlicitim bojama i gume sa visegodisnjom razlikom u proizvodnji. . za jednu sumnjam i da je polovna posto je tvrda kao kamen. . Na komentar o posiljci me nisu ni udostojili odgovorm. .. Ne preporucujem ovog prodavca iako ocene govore da je odlican. .
Očigledno da su točkovi ipak OK, jer na moje insistiranje da mi iste vrati sa otkupom nije pristao. Navodno različite su nijanse žute boje. Točkovi su novi i apsolutno ispravni. Žao mi je što sam dobio negativnu ocenu zbog nijansi,a pokušao sam da rešim problem na lep i kulturan način što gospodinu očigledno nije odgovaralo,nego mu je bilo draže da me oceni negativno!!!

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rgb traka od 5 metara ne odgovara opisu pošto uodličnom oglasu mi je naglašeno da je vek trajanja i ispravnosti samo 7 sat i 30 min zna i pretvarali to i mi je neki problem već je što ovaj prodavac nije hteo ni da me udostoji odgovorom na koju poruku posla tu sam i kao moju konstataciju na kvar , nisam ništa tražio. Zna i prodam hvalim i boli me uvo. vodite računa pri kupovini kod ovog prodavca
Ovako izgleda nas razgovor. Peca Kruzer Odgovori 23.10.2015 00:49h Peca Kruzer druže trake su ti lošeg kvaliteta uzeo sam rgb od 5 m radila je čitavih 7 sati i 30 min i kraj hteo sam da probam i da uzmem još ali od 10 m za lokal medjutim ovo je preterano loše . 29.09.2015 05:23h kristijan 5000 dinara druze Pročitano 29.09.2015 00:41h Peca Kruzer Odgovori Druže koja je cena 2 kom rgb trake od 10 m 24.09.2015 14:55h kristijan Mogu. Bice vam poslato danas. Pozz... Pročitano 23.09.2015 23:07h Peca Kruzer Odgovori Da li mozes da mi posaljes jedan komplet: rgb traku, napajanje i kontroler. Adresa STR Monza ul. 16. oktobra br 40 11300 Smederevo za Lazarevic Predraga br tel 064 12 10 814 . Potrebno mi je da [probam kakav cu efekat da dobijem pa ako mi odgovara narucicu jos. Hvala Ako je traka radila samo 7 sati i 30 minuta ZASTO NISTE JAVILI NEGO SACEKALI MESEC DANA DA MI KAZETE. Ja ne proizvodim to ,samo kupim kao svi ostali i ne mogu da proverim svaki artikal za ispravnost, napisano je u opis ono sto pise na paket Mogli ste da trazite da vam zamenim ALI NISTE . NAMERNO SAM OSTAVIO I VASE PODATKE U ODGOVOR U NADI DA SVI VIDE I NECE SA VAMA DA RADI NIKAKAV POSAO.

Alati i oruđa > Pneumatski alat i kompresori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nisam dobio pištolj za pumpanje guma koji je bio na slici u oglasu već neki drugi koji mi ne odgovara prodavac na moje pitanje zašto sam dobio drugi pištolj nije odgovorio
Poštovanje,izvinjavam se što vam nisam odgovorio na poruku, jer nisam bio u srbiji.Tačnije bio sam u poljskoj za robu.Pogrešno su mi poslali ove pištolje,mislio sam da vam to neće smetati.Mislim da ste malo požurili sa ocenom ali ok to je vaše pravo.Uvek sve ispoštujem,i to se vidi i po ocenama.Ako vam ne odgovara pištolj slobodno ga vratite sa otkupom , nije nikakav problem.Nisam prevarant,čak i suviše pošten i zato mi je žao što je tako ispalo. Ovu poruku ste dobili pre mesec dana , niste vratili pistolj, sto znaci da vam ipak odgovara , cemu onda negativnu ocenu ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.