Kristijan

Kikinda

Član od: 05.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pokvareno da ne moze biti pokvarenije kupi telefon za delove uzme ispod cene maltretira i moljaka zove telefonom dok ne kupi a kad je trebao preuzeti vrati i napravi mi postarinu gotovo u vrednost telefona koji je kupio i jos blokira nalog iz cista mira da ga nebi mogla oceniti, ako je neka beda i sirotinja poklonila bi mu samo da je rekao izgleda nesto nije uredu sa ovim covekom izbegavajte bilo kakvu saradnju sa doticnim a na ovom sajtu sve je vise ludskog otpada i ako ovaj sajt ne zasluzuje da ga takvi kvare, IZBEGAVATI

Mobilni telefoni > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek kupio tablet, platio sve uredno. Onda javio kako tabletu ne radi sim kartica, kako njemu ne treba pokvaren tablet, vratio sam mu pare, a on je meni vratio tablet koji je ispravan sa polomljenim vratancima od sim kartice. Zaobici ovog clana.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Korisnik je telefon poslao postexpressom, stigao telefon i odnet u servis da se zameni ekran, kad ga je serviser otvorio ispred mene, fale 2 srafa, dzojstik ne radi na gore. . Nakon tog saznanja prodavac je zvan, pa mu je poslata i poruka. Posto nema odgovora ide negativna. Ljudi pazite sta od koga kupujete!

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dragi svi. Dogovor je bio odlican medjutim kada je doslo do slanja navodno je poslato. Isao sam u postu 8x. Kada sam ga nekoliko puta kontaktirao posle x dana navodno je isporuceno a njemu nije jasno kako nije stiglo a u posti mu rekli da jeste. Pa se vratilo. Opet ga lepo zamolim da posalje i on se slozio i opet posle nekoliko molbi i poziva posto ne dolazi, on resi da odgovori i da ne salje a dogovorili smo! Totalno neozbiljno i nezrelo. Dogovor bi trebao da bude dogovor. Na kraju ga zamolim da posalje izvestaj i dokaze da je vraceno naravno nije ni to poslao! Draga adminstracijio pogledajte poruke i sve ce vam biti jasno.
da telefon je bijo poslat ali kupac nije preuzo pakek 7 dana je telefon stajao u posti i naveo je da je 8 dana isao u posti i da telefon nije stigo laze nije ni jednom otiso do poste i jos je trazijo da posaljem opet DA LI BI VI SLALI ISTI PAKET 2 PUTA U VASEM TROSKU
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.