Kristijan

Leskovac

Član od: 30.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nosim cizme Dr Martens vec godinama, znam sve o njima. Covek je dao rec da je broj 42 iako sam mu trazio da posalje sliku etikete koju nije imao za cizme, kako bih uporedio sa svojom cizmom u istom broju, ista marka, isti model. Stigle cizme falcifikat sa mnogo manjim gazistem, vidno losijeg kvaliteta kako koze tako i djona, kontaktirao prodavca - Molio ga da mu posaljem nazad robu jer je doslo do greske, za napomenom da cu snositi troskove obe postarine. Osim sto me je odbio jos me je napao kako sam ja los kupac, pokusao da me uceni da mu uplatim jos novca za njegovo izgubljeno vreme. SRAMOTA ! Molio bih svakoga da obrati paznju i da ne saradjuje sa ovim covekom preko sajta kupujem prodajem kako i oni ne bi imali neprijatnih sitacija.
Ti si dečko bezobrazan,slike sam ti poslao na Viberu rekao si da ti se sviđaju da odgovaraju cenu sam ti skinuo,nijednog momenta nisam odbio da ti vratim samo sam ti rekao,da se to ne radi tako,naručiš pa vraćaj,čizme su provereno broj 42,više mušterija je tražilo da ih kupi,ja sam te ljude odbio i izgubio te mušterije zbog tebe,nisam te uopšte prevario,kao ni stotine drugih kupaca ovde.Prodajem robu godinama i kupujem na sajtu,na žalost ima sve više takvih kao ti koji izgleda da nemaju šta da rade pa se iživljavaju na ljudima.Rekao sam ti da ću ti vratiti i poslao sam ti adresu.ali si mi ti rekao ma neka ja ću ih prodati.a onda kao pravi heroj iza leđa daješ negativnu ocenu.Ja samo molim u buduće da mi se ne javljaju ljudi kao ovaj klinac,razmaženi ,bahati,spremi na šikaniranja,pare nisu nikad bile problem a ni roba,da se reklamira kad je sa razlogom ovog puta je bilo čisto zajebavanje sa tvoje strane,i tebe treba da je sramota.

Sport i razonoda > Zabava i sport

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve smo se super dogovorili covek mi je jos i spustio cenu ali kad sam ga pitao da li sve radi on je meni rekao da sve radi i sad kad mi je vape stigao ne radi grejac odnosno pregoreo je
Rekao sam da možeš da vratiš ako je bilo nešto neispravno,rekao si nema problema razumem se popraviću a posle se žališ.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.