Kristina

Paraćin

Član od: 20.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigli su mi izlomljeni zvucnici 2komada 15L, Doticni gospodin je svesno poslao Aksom iako sam mu rekao da sam cuo da nije sigurno slanje kod njih zbog mogucnosti da se nesto osteti on mi kaze da je lepo zapakovao i da ne brinem, Kada mi je paket stigao i kada sam otvorio zatekao totalno ostecene zvucnike, kutija u kojoj su bili spakovani zvucnici nije bila nigde ostecena i Aks nije uvazio moju zalbu, ostao sam ostecen za 15. hiljada dinara, kada sam predlozio da mi vrati pola novca, ili da mi posalje drugi par 15L i da mu ja dam pola novca od vrednosti, on je rekao dogovoricemo se i odlaze svaki put kada se cujemo, za neki sledeci dan. Hteo sam da ispadnem korektan i cekao sam tri nedelje i dalje nista. Slatkoreciv covek, al ja ostadoh bez novca sa neupotrebljivim zvucnicima. Nije tesko biti Covek al eto nekad izgleda tesko.
Zvučnike sam poslao potpuno ispravne,maksimalno dobro zapakovane , sa nalepnicom na paketu "LOMLJIVO"!!!!!! i upozorenjem AKS-u da je lomljivo. Zvučnike su u transportu oštetili radnici AKS-a nepažljivim pakovanjem. ŠTA JE TU MOJA KRIVICA!!! Bio sam apsolutno spreman da na neki način podelim štetu sa Danijelom ali zbog njegove opaske "da ja nisam čovek", "da sam nekorektan" i negativne ocene to stvarno više ne želim.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Sve najgore, postavio sliku drugog uredjaja da zavara kupce a isporucio potpuno drugi uredjaj pritom iskoristivsi neznanje covjeka koji je za mene preuzimao uredjaj i slao za inostranstvo. Izlozio me velikom trosku i jos se ljuti na moje zamjerke. Uredjaj ni po stanju ne odgovara recenom u oglasu. SRAMOTA!
Apsolutno netačno.Slike su odgovarale uređaju.Hteo sam da vratim novac ali kupac nije hteo da vrati miksetu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.