ksenija66

Beograd | Zvezdara

Član od: 02.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena je kupovina sanka nekoliko dana unapred, dopremljen je iz drugog grada i bio je spreman za isporuku sutradan po dogovoru, medjutim otkazano je samo vece pred isporuku sto nam je napravilo dodatne troskove transporta i ostali smo u gubitku. Gospodja je pitala koliko je nadoknada za transport (bez da joj mi trazimo iako nam je naopravilo trosak) , nakon naseg odgovora krenula je sa nizom nagadjanja kako to nas nije nista kostalo i ulazila je u dalju raspravu iako joj smo joj rekli da joj ne trazimo novac i objasnili situaciju. Sve u svemu jako lose iskustvo - gubitak novca, vremena i drugih potencijalnih kupaca koji su se javili u medjuvremenu.
Nadezda Ristovic, sram Vas bilo! Ne mogu da verujem koliko ste spremni da idete daleko sa svojim lazima! LAZOV! Hteli ste da me prevarite za 30 evra, jos smete da se usudite da mi ostavljate negativnu ocenu! Istina je da sam htela od doticne da kupim sank i otkazala kupovinu na vreme, onda je ona krenula s prenemaganjem kako sam joj nanela zlo i kako je njoj ovo napravilo velike komplikacije. Na moje pitanje koliko trazi za odstetu, doticna je odgovorila POSLE MESEC DANA da ih je sve kostalo 30 evra, kako onda ne trazi taj novac? Njihov stolar koji je navodno uzeo tih 30 evra za transport mi je preko telefona rekao da im je on kucni prijatelj i da im cini uslugu, dakle ni dinar im nije uzeo, ona se upetljala i htela od mene da uzme tih 30 evra! Izmisljala je i menjala price pet puta, petljala se u svoje lazi i jos mene napadala kako smem da se usudim da je otpuzujem da je lazov. TAKVIMA KAO STO STE VI NIJE MESTO NA OVOM SAJTU.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.