Kucni aparati

Beograd

Član od: 13.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucen reso 23.11.2017 Stigao neispravan, otvorio sam ga i ukljucio, reso se zapalio. (imam i slike i klipove) Reklamiran 14.12.2017 cekao da ga vrati do 22.12.2017 i rekao je da je sve uredu, da nije bilo nicega, samo kabal da je zamenio (cisto ono) Termosat je ostecen, ringla se pali na 3 - 3,5 a skala je do 5 i treba kafi da se skuva otprilike pola sata. Placena postarina 400din -prvi put 400din - drugi put (za reklamaciju) 400din-treci put (kada ga je vrario) sto je SRAMOTA! !! Uzastan prodavac. Cena postarina je izasla kao cena uredjaja. Treba stid da ga je.
Reso nije bio u kvaru, nemojte mi nikada nista vise porucivati. Ne pita se kupac koliko je posla bilo odneti, vratiti a sve to za dzabe. Ovakvim kupcima bolje ne prodati, manje boli glava.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.