slika
1 od 1

Furminator: Minijaturne rase sa kratkom dlakom XS Short Hair

3.010 din

Čurug
Novo
266
1
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
ZH691692

Specijalno dizajnirani alat za uklanjanje otpale dlake i podlake
Dizajniran za dugodlake pse malih rasa (do 4.5kg)
Smanjuje linjanje do 90%
Sečivo i zupci od nerđajućeg čelika
Nežno uklanja poddlaku i otpalu dlaku
Poseduje veću efikasnost od bilo koje četke ili češlja
Sprečava nakupljanje dlake na nameštaju, garderobi, tepisima, auto sedištima…
Patentirana tehnologija

Furminator FUR Dog Undercoat XS ShortHair je specijalno dizajniran alat za uklanjanje otpale dlake i podlake.
Oblikom, veličinom i dužinom sečiva je posebno prilagođen kratkodlakim psima minijaturnih rasa, čija telesna masa ne prelazi 4.5 kg. Ovaj posebno dizajniran alat smanjuje linjanje i do 90%. Poseduje zupce od nerđajućeg čelika, smeštene u glavu izrađenu od kvalitetne plastike, čije su ivice zaobljene kako bi sprečile grebanje i stvaranje neprijatnog osećaja prilikom upotrebe. Zupci prodiru doboko u krzno i nežno uklanjaju otpalu dlaku i podlaku bez čupanja. Zupci prodiru doboko u krzno i nežno uklanjaju otpalu dlaku i podlaku bez čupanja. FUR Dog Undercoat XS ShortHair poseduje plastični jezičak čijim se pritiskanjem lako izbacuje dlaka i podlaka nakupljena među zupcima. Poseduje veću efikasnost od bilo koje četke ili češlja iste namene.
Omogućava jednoskratno uklanjanje dlake i podlake koju bi pas izgubio u toku redovnog procesa linjanja koje može da traje izuzetno dugo. Na taj način sprečava nakupljanje otpale dlake na nameštaju, garderobi,  tepisima, auto sedištima… Obezbeđuje ravnomerno raspoređivanje masnoće po krznu psa i time doprinosi zdravlju kože i lepoti krzna. Po preporuci proizvođača FUR Dog Undercoat XS LongHair treba koristiti 10-20 minuta, jednom do dva puta nedeljno. Patentirana tehnologija izrade omogućava laku primenu i dugovečnost proizvoda.

*Napomene proizvođača:
-Ne koristiti na mokrom krznu
-Ne koristi kod postojećeg problema sa kožom i krznom (infekcije, upale, povrede, suvo i oštećeno krzno… )
-Ne koristiti kod pasa bez podlake
-Ne koristiti na štencima zbog osetljivosti kože

ID Oglasa: #107429605
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.