slika
slika
slika
1 od 3

Masinica za sisanje ljubimaca

2.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
247
1
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop online
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Cronier professional CR-1212 keramička mašinica za kućne ljubimce

Pouzdana, profesionalna  mašinica za šišanje pasa sa keramičkim noževima idealna je za potpuno šišanje vašeg ljubimca. Moćan motor, keramičke oštrice (noževi), podesiva radna dužina i 4 zamenljiva dodatka omogućavaju vam da trimujete kućne ljubimce različitih vrsta tvrdoće i gustine dlake.

Savršen za profesionalnu upotrebu, omogućava  da izaberete željeni režim rada. Takođe će biti najbolje rešenje za samostalnu kućnu upotrebu, omogućavajući vam uštedu na uslugama majstora frizerskih majstora. Pored toga, kada vlasnik ošiša, a ne stranac, kućni ljubimac neće doživeti stres!

Pogodna poluga za podešavanje koja se nalazi na samom telu omogućava vam da izaberete 5 različitih dužina sečenja u zavisnosti od vrste vune koja se seče: 0,8 mm / 1,1 mm / 1,4 mm / 1,7 mm / 2,0 mm.

Zamenljivi odvojivi dodaci omogućavaju vam da radite sa dlakom bilo koje dužine i odaberete veličinu koju ćete ošišati kako biste stvorili  3,00 mm / 6,00 mm / 9,00 mm / 12,00 mm.

Keramički noževi imaju značajnu prednost u odnosu na konvencionalne čelične noževe, pre svega, značajan radni vek, budući da su napravljeni od materijala na bazi cirkonijumovog oksida, koji je u svojoj tvrdoći mnogo veći od tvrdoće čeličnih proizvoda i ima značajnu otpornost na habanje rezne ivice. Keramičke oštrice se ne plaše vode, agresivnih deterdženata koji oštećuju reznu ivicu konvencionalnih čeličnih noževa.

Prednosti:

Profesionalni bežični trimer /  za kućne ljubimce.

Dužina sečenja: 0,8 do 12,00 mm.

Keramičke lopatice.

Pogodno za sve vrste dlake.

Indikator punjenja.

Ergonomsko telo.

4 uklonjiva dodatka-češlja - 3, 6, 9 i 12 mm.

Precizno podešavanje dužine šišanja na dršci (telu) mašine.

Baterija se potpuno napuni za 3 sata. (Punjenje pri punom pražnjenju).



Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola:064/074 20 45
ID Oglasa: #104633293
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.