slika
1 od 1

Automatska hranilica za ribe

2.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
233
8
pre 13 dana
Odgovara na 57% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 15.06.2009.
Idealan je pomoćnik za akvariste tokom praznika ili užurbanih sati. Može raditi automatski kada je baterija uključena. Uputstvo za upotrebu, 1. Otvorite poklopac baterije i umetnite 2* "AA" 1.5v alkalnu bateriju. Punjiva baterija se ne može koristiti. 2. Podešavanje vremena hranjenja Kada je dugme za biranje poravnato sa 12H, može se podesiti da se hrani jednom svakih 12 sati ili 24 sata. Merenje vremena počinje od trenutka uključivanja napajanja ili poslednjeg pritiska tastera Ručno dugme počinje odmah. 3. Ručni rad Osim funkcije automatskog uvlačenja, uređaj će se svaki put pritisnuti svaki put kada pritisnete ručno dugme. 4. Punjenje Ovaj uređaj je pogodan za utovar limastih ili granuliranih namirnica. Izvucite kutiju za namirnice i otvorite providni poklopac za ubacivanje.
6. Hranjenje (1) kada je podešena maksimalna brzina, 16. Mala čestica (phi 1.5) hrana može biti 40 grama, svaka može da nahrani 8 grama, može da se hrani 5 puta, 16. Hrana sa velikim česticama (phi 4.5) može da hrani 28 grama, svaki put može nahraniti 1 gram, može se hraniti 28 puta. (2) kada je podešen na srednji stepen prenosa, primenjuje se samo na male čestice hrane. Svako vreme može da se hrani 5 grama, može da se hrani 8 puta. 7. Pozicioniranje uređaja U zavisnosti od vrste rezervoara, hranilica se može instalirati na jedan od dva načina. A. Postavite držač na ivicu rezervoara za ribu i zategnite plastičnu ružu. Uvucite korito sa govejim repom na dnu glavnog ulagača u otvor za držač i podesite položaj hranilice kako biste bili sigurni da je izlaz iz kutije za hranjenje poravnato sa otvorom akvarijuma.
B. Odvojite dvije strane čičak trake i otkinite ljepljivu traku sa zadnje strane čičak trake i zalijepite ih na dno hranilice i odgovarajući položaj poklopca akvarijuma. Zatim postavite hranilicu na odgovarajući položaj poklopca rezervoara za ribe kroz čičak traku kako biste osigurali da izlaz kutije za hranu može biti poravnat sa otvorom rezervoara za ribu. 8. Količina hranjenja se može podesiti. Minimalna količina hranjenja je 1 g, a maksimalna količina hranjenja je 8 g.
model: AF-2003 dimenzija: 11k10k7.4CM glasnost: 1,5V (2 baterije, ne uključujući) Korišćenje temperature: -10 do +50 C


Licno preuzimanje i slanje! ! Vašu robu preuzmite na NOVOM BEOGRADU. Telefoni za informacije i porucivanje: 063/7069069 Ukoliko želite nešto da porucite: Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima: -Ime i prezime. Mobilni telefon -Ulica i broj -Mesto i poštanski broj. Ili SMS porukom na 063/7069069 Dostupni smo i na mrežama VIBER &WHATS APP POZOVI SHOP
ID Oglasa: #142383080
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.