slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

JBL CRISTALPROFI e1502 greenline

18.000 din

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
128
2
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Nov, nekorišćen, ispravan, proveren. Polomljeno gore, može da se zalepi super lepkom. Ne utiče na funkcionalnost. Slike uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

 

  • Spoljašnji filter za čistu i zdravu vodu u akvarijumu: zatvoreni sistem cirkulacije vode za akvarijume kapaciteta 160-600 litara (100-150 cm)
  • Potpuno opremljen i spreman za povezivanje:   ugrađeno dugme za brzo pokretanje, pokretanje filtera bez ručnog punjenja. Jednostavna montaža
  • Izuzetno glatki rad sa performansom pumpe od 1400l/h. Patentirani sistem pred-filtera sa 100 % više površine nego kod modela 1501. Visoko/biološki filter perform. sa zapreminom od  12l, zaustavljanjem vode, 360° rot. priključci creva, lako zamenljiv medij filtera 
  • TÜ V testiran, siguran i energetski efikasan: manja potrošnja energije u poređenju sa prethodnim modelima - dosledne performanse
  • Isporuka uključuje: spoljašnju jedinicu filtera za akvarijume, uključuje creva &cevi 16/22mm, usisno sito, koleno, usisne čašice, medij filtera (bio-filter loptice &bio-filter pena). Dimenzije (DxŠxV): 20x23x48cm.  


Čista i zdrava voda
Biljke i ostaci hrane i metaboličke supstance vode do pogoršanje kvaliteta vode u akvarijumu. Dpbar kvalitet vode je neophodan za zdrave ribe i biljke. Ovo se postiže uz pomoć akvarijumskih filtera. Filter usisava vodu iz akvarijuma  i uklanja zagađenja i otpadne materijale iz vode.  Filteri takođe nude idealno stanište za bakterije koje razlažu štetne materije.

Laka instalacija
Spoljašnji filter je potpuno opremljen i spreman za povezivanje. Ugrađeni uređaj za brzi start čini filter lakim za instalaciju bez potrebe za ručnim pumpanjem. Medij filtera je uključen u isporuku.  

Lak za čišćenje
Zamena lako dostupnog predfiltera znači da samo retko treba da čistite ostatak filtera. Velika zapremina filtera obezbeđuje visok učinak biološkog filtriranja koji uključuje nekoliko slojeva filtera. Unutrašnje kuglice bio-filtera  imaju različite prečnike. Ovo promoviše efekat samočišćenja.

Energetski efikasan i siguran
Sa potrošnjom energije od samo 20 CristalProfi e 1502pruža značajnu uštedu energije. Uz efikasnu, kontinuiranu cirkulaciju vode, uređaj troši 27% manje energije od uporedivih prethodnih modela.  Patentirani priključni blok creva sa sigurnosnim ventilom sprečava curenje vode prilikom odvajanja filtera.   JBL CristalProfi je TÜ V testiran.

Ono što je novo u poređenju sa modelom JBL CristalProfi e 1501 je potpuno nova i efikasno dizajnirana gornja korpa filtera: sada sadrži duplo veću jednodelnu filtersku podlogu kao pred-filter umesto 2 male spoljašnje raspoređene pred-filter podloge u korpi filtera. Na ovaj način pred-filer se ne začepljuje tako lako, čak i ako je tu značajna količina prljavštine, i pred-filteri se ne moraju čistiti tako često.

Specifikacija

Proizvod:  JBL CRISTALPROFI e1502 greenline
Br. pred. :  6028300
EAN: 4014162602831
Performanse: 1400 l/h
Snaga: 20 W
Zapremina pakovanja: 45.5 l
Bruto težina: 8700 g
Neto težina:  7602 g
Dimenzije pakovanja(D/V/Š):  240/480/385 mm

Karakteristike
Životinjske vrste: Armored catfish, Arowana, Axolotl, Barbels, Bettas, Blowfish, Catfish, Cichlids (South America), Clawed frogs, Clawed shrimps, Corals, Crayfish, Crustaceans, Danions, Discus, Dwarf crayfish, Dwarf shrimps, Flowerhorn, Gill maggots, Gobies, Goldfish, Gouramis, Guppy, Juvenile fish, Killifish, Livebearers, Loaches, Mussels, Newts, Panchaxes, Rainbowfish, Reedfish, Snails, Spiny eels, Terrapins, Tetra, Tropical terrapins, Veiltails, blood parrot cichlids, freshwater butterflyfish, turtle
Veličina životinja: Životinje svih veličina
Uzrast životinja: Sve akvarijumske ribice
Zapremina staništa: 200-700 L (100-150cm)
Materijal: plastika (mešavina materijala: ABS, SAN, POM) / metal (bakar)
Boja: srebrna / crna

Elektronska oznaka/osvetljivač
Živa: Ne
Dimabilno: Ne

Tehnički podaci
Kapacitet u L: 600 l
Kapacitet od-do: 160-600l
Dužina akvarijuma: 100-150 cm
Izlazna snaga u W: 20 W
Visina: 460 mm
Dužina: 200 mm
Širina: 235 mm
Napon: 230 V
Zapremina kanistera filtera 12 l
Zapremina materijala filtera: 8 l
Priključci creva Ispuštanje/Izlaz: 16/22mm
Priključci creva Usisni/ulaz: 16/22mm
Glava pumpe 1.8


https: //www. jbl. de/en/products/detail/8028/jbl-cristalprofi-e1502-greenline? country=us#details

ID Oglasa: #159549233
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.