slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Pumpa za vodu za akvarijum 2 x 3L/min - NOVO - Swiss

2.480 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
39
4
pre 9 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Podesiva vazd ušna pumpa za akvarijum 4V, 2 k 3L/min Dvostruki izlaz Akvarijumska vazd ušna pumpa za vazdušni kamen, 5 nivoa Snažna pumpa za kiseonik pogodna za akvarijum od 10-500L


Podesiva 5-stepena moćna vaz dušna pumpa: ovu vazdušnu pumpu za kiseonik razvio je najnoviji stilista. Pomoću kontrolera na dodir možete lako podesiti protok vazduha između 1 i 5. Sa naprednom tehnologijom kompresije vazduha i jakim pritiskom od 15 kPa. Obezbedite dovoljnu cirkulaciju vode za vaše akvarijume ili hidroponiku.
Ultra tih i kompaktan: Sa specijalnim dizajnom prigušivača visoke tehnologije, posebno tih za kućnu upotrebu. Veličina vazdušne pumpe je samo 14 k 12,5 k 10 cm, veličina ručke, prenosiva i štedi prostor.
Visoka efikasnost i ušteda energije: potrošnja energije ove akvarijumske vazdušne pumpe je samo 4 V, sa protokom vazduha od 2 k 3 L/min, dužinom kabla za napajanje od 1,5 m, akvarijumskom pumpom sa standardnim UK utikačem, niskom potrošnjom energije i velika potrošnja energije, ušteda energije, savršeno za akvarijume kapaciteta do 10-500 litara.
Široka primena i laka upotreba: sa ovom vazdušnom pumpom možete da radite sa drugim akvarijumskim predmetima kao što su sunđerski filteri, okruglo vazdušno kamenje. Pogodan je za slatkovodne ili slane akvarijume i hidroponiku. Instalacija je jednostavna, ne zahteva dodatne alate i može se instalirati bilo gde za nekoliko sekundi.
Izdržljiva i garancija: Ova vazd ušna pumpa napravljena od belog akvarijuma je napravljena od visoko strukturiranog, visokokvalitetnog materijala sa izdržljivim motorom dizajniranim za dugu upotrebu. I svi proizvodi koje je kupila naša kompanija garantovano su u dobrom stanju 180 dana. Ukoliko dođe do problema sa kvalitetom u garantovanom roku, naša kompanija će ih besplatno čekati.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 17

 

ID Oglasa: #165606748
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.