Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Kućni ljubimci | Oprema > Higijena kućnih ljubimaca

slika
1 od 1

Električna kada za ljubimce

180.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
6
0
pre 10 dana
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
 Električna kada za ljubimce: kada namenjena za profesionalnu upotrebu. Napravljena od nerđajućeg čelika. Poseduje hidrauliku koja pomaže da podesite visinu kade u zavisnosti od potrebe.

U opremanju salona za negu kućnih ljubimaca, kada zauzima posebno mesto. Neophodno je obezbediti kadu koja će dugo trajati i koja će odgovarati za različite rase ljubimaca.

Ova kada je napravljena od nerđajućeg čelika- lako se pere i dezinfikuje. Pravougaonog je oblika, dimenzija 127 x 67cm. Sa tri strane kade dolaze dodatni paneli, te je onemogućeno prskanje po okolnim stvarima. Na zadnjoj strani se nalze 3 karike za koje možete po potrebi zakačiti okovratnik ukoliko je ljubimac nemirniji. Visina kade je podesiva- minimalna je 66cm do maksimalnih 136cm. Na prednjoj strani se nalaze klizajuća vrata s desna na levo. Visina zadnje strane je dodatno 40cm.

Kada za kućne ljubimce sa rampom dolazi u kompletu sa: 2 plastične neklizajuće podloge, dodatnom plastičnom podlogom za podizanje za male rase i odvodnim sifonom. Poseduje dva papučice za podešavanje visine gore/dole.

Transportno pakovanje kade je teško 100kg, tako da zbog gabarita je moguće samo lično preuzimanje u Sremskoj Mitrovici.
ID Oglasa: #164966747
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.