slika
slika
1 od 2

Magična rukavica za kućne ljubimce

400 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
267
10
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinski Shop (Samo slanje)
Član od 20.11.2010.
Svi oglasi

Magična rukavica za kućne ljubimce

 
Ova magična rukavica uklanja dlake bez agresivnog četkanja i bez stresa po vašeg ljubimca. Sve što je potrebno je da rukavicu samo lagano prevlačite preko psa ili mačke, a kada završite dlake se na jednostavan način samo skinu sa rukavice.

Ova magična rukavica za mačke i kučiće je takvog dizajna da se lako zavuče do svih onih ne baš dostupnih mesta, kao što su predeli iza ušiju, oko nogu, ispod vrata, na repu ili oko glave. Sa ovom rukavicom ćete ujedno češljati, stimulisati cirkulaciju vašeg ljubimca i masirati ga, a i odstranićete sa njega svu prvljaštinu i mrtve dlake.

Rukavica je savršena za masažu vašeg ljubimca, budući da ima čak 180 silikonskih iglica, koje njihovu kožu masiraju, četkaju dlaku i čine je jako mekanom, a mogu da uklone i ućebane delove. Ova rukavica je idealna i za kratkodlake i za dugodlake kuce i mace. Napravljena je od silikona i poliestera, rastegljiva je i univerzalne je veličine.

Šaljem brzom poštom, naručivanje putem poruka na Kp,

Ostavite vaše: Ime, prezime, adresu i kontakt telefon.
Viber ili Sms na broj 064/30-72-878.
***Pozivi od 10h-17h ! ***

ID Oglasa: #127352397
Informacije

PAKETE ŠALJEMO ISKLJUČIVO BRZOM POŠTOM!

(LIČNO PREUZIMANJE NIJE MOGUĆE)

Radnim danima: 10-17h
***Vikendom ne radimo ***

Ukoliko nismo u mogućnosti da odmah odgovorimo na vaš poziv ili poruku, ostavite vaše podatke u poruci, a narudžbina će svakako biti potvrđena u najbržem roku.

Na svu robu garancija na fabričku ispravnost!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.