slika
1 od 1

Parfem za ljubimice princess cologne

1.500 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
48
6
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Kolonjska voda- parfem za ljubimice princess cologne: nova mirisna nota od Groom Professional-a za ženkice. Pogodan za sve rase pasa, neškodljiv po životinju. Dolazi u zgodnoj bočici sa raspršivačem.

Mirisna nota je posebno razvijena za ženkice. Oseti se svežina slatke mandarine i limuna, sa blago začinjenim mirisom bibera u pozadini, koji pojačava miris ruže i jasmina. Obavezan u svakom salonu za negu ljubimaca- svaki vlasnik će biti oduševljen mirisom ljubimice kad je oseti. Daje prelep miris ženkama i apsolutno je , , must have“ miris kako bi se Vaša ljubimica osećala kao princeza.

Kolonjska voda- parfem za ljubimice princess cologne ne izaziva nikakve iritacije, čak i na osetljivim kratkodlakim rasama. Može se koristiti nakon kupanja ljubimca. Pojačaće efekat lepšeg izgleda ljubimca. Takođe, možete ga koristiti i između kupanja, kako biste osvežili miris dlake. Na taj način ćete i malo produžiti vreme između dva kupanja.

ID Oglasa: #138933588
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.