slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

PET ultrazvučni čistač zuba

45 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
34
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
kp izlog

NOVO! PET ultrazvučni čistač zuba, za lako održavanje higijene Vašeg ljubimca !

  • Pet ultrazvučni čistač zuba: Ovaj čistač zuba za kućne ljubimce koristi najnoviju inteligentnu ultrazvučnu tehnologiju kako bi efikasno uklonio zubni kamenac i naslage sa zuba pasa, mačaka i drugih ljubimaca, na naučno i siguran način, bez oštećivanja zuba, brinući o zdravlju vašeg voljenog ljubimca.
  • Pet režima čišćenja: Ovaj uređaj za uklanjanje plaka kod pasa ima pet radnih režima: mekani, udobni, standardni, snažni i super snažni. Možete odabrati prema stvarnoj situaciji zuba vašeg ljubimca. Ultrazvučna tehnologija je vrlo sigurna, tokom upotrebe neće izazvati bol. Prilikom prvog korišćenja čistača zuba, molimo odaberite meki režim.
  • Sa profesionalnim setom za čišćenje zuba: Naši čistači zuba za kućne ljubimce dolaze sa profesionalnim setom za čišćenje. Možete lako očistiti svako mesto i ukloniti zubni kamenac. Očistite obloge i ostatke iz pukotina. Ovo je savršen set za čišćenje za vašeg ljubimca.
  • Štedi vreme i energiju: Ovaj profesionalni set za čišćenje zuba je efikasan i praktičan alat za oralnu higijenu vašeg ljubimca, eliminišući potrebu za čestim čišćenjem zuba četkicom za zube, i ne morate se brinuti zbog straha od posete veterinaru, štedeći puno vremena i energije.
  • Punjiva baterija putem USB-a &Vodootpornost IPX8: Sa snažnom i ekološki prihvatljivom litijumskom baterijom, potpuno punjenje traje 2-3 sata. Može raditi dugi niz sati.
  • Dolazi sa USB kablom (adapter nije uključen), može se koristiti sa različitim punjačima poput power banka, računara, laptopa. .. . IPX8 vodootporan, nema potrebe za brigu o oštećenju tokom čišćenja.  

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #161074930
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.