slika
1 od 1

puder za izbeljivanje dlake kod ljubimaca

1.650 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
117
12
pre 5 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Puder za izbeljivanje fleka kod ljubimaca: nov proizvod u našoj ponudi! Puder na prirodnoj bazi, neškodljiv na koži Vaših ljubimaca.

Ukoliko primetite na dlaci crvene mrlje na glavi, bradi i oko šapa, nemojte se iznenaditi. Mnoge rase kuca i maca imaju ovaj problem. Zašto? Suze u očima se stalno stvaraju, ali se dreniraju preko suznog kanala koji vodi do njuške. Kada dođe do začepljenja tog kanala, višak suza izlazi na dlake lica. Postoji više razloga zašto do ovog crvenila može doći. Postoji mogućnost da je promaja izazvala iritaciju i upalu, ili je ljubimac nešto nanjušio i aspirirao što ga je iziritiralo. Takođe, ukoliko ljubimac boravi u kući, možda mu je zasmetao neki deterdžent koji koristite, ili je pojeo nešto što mu smeta.

Ovo su sve akutne upale. Ali, ako Vaš ljubimac ima hroničnu upalu, onda mu se stalno stvara ovaj višak suza. Suze inače imaju nisku ph vrednost koja je kisela, i otuda su mrlje crvene boje. Ovaj puder za izbeljivanje fleka kod ljubimaca je efikasan zahvaljujući glini koja upija tu kiselinu, i na taj način posvetljuje fleke.

Proizvod dolazi u pakovanju od 60g. Poklopac je izbušen, tako da pre upotrebe blago protresite kako bi puder izašao gore. Četkicom nanosite puder oko očiju, brade i po šapama- gde ima mrlja. Četkom blago utrljajte puder i ostavite ga da deluje. Sutradan očešljajte ljubimca, višak pudera će spasti. Ponovite nanošenje novog pudera. Možete nanositi svakodnevno posle četkanja ljubimca. Vremenom, postojeće fleke će izbeliti, a smanjuje se mogućnost pojave novih fleka.

Upozorenje: Pre nanošenja, proverite da li je suv predeo oko očiju i da nema krasta oko očiju. Ukoliko želite, možete prvo oprati taj predeo uz pomoć losiona za negu očiju od istog proizvođača. Prilikom nanošenja pudera, pazite da isti ne dospe u oči- može izazvati iritaciju.

ID Oglasa: #125277969
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.