slika
1 od 1

Regenerator za ljubimce- coat repair

1.200 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
87
9
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Regenerator za ljubimce-coat repair: namenjen za sve rase pasa sa oštećenom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:10.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Regenerator za ljubimce- coat repair je balzam koji je namenjen za ljubimce sa oštećenom i beživotnom dlakom. Nanosi se nakon šamponiranja. Dlaci vraća sjaj i punoću dlake. Idealan je za uposlene salone za negu ljubimaca, jer je čest izbor za nakon šamponiranja. Čest je izbor i vlasnika za kućne ljubimce, jer krzno dobija na sjaju i glatkoći, te ljubimac izgleda prelepo.

Regenerator je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:10 ( 1 mera regeneratora na 10 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pakovanje 450 ml - 1200 dinara
Pakovanje 4 litre - 3900 dinara 

ID Oglasa: #141401201
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.