slika
1 od 1

Sprej za negu dlake- wondercoat spray

1.800 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
43
3
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Sprej za negu dlake- wondercoat spray: sprej koji će odmah vratiti sjaj dlaci Vaših ljubimaca. Ovaj sprej se ne ispira. Koristite ga prilikom četkanja. Dolazi u pakovanju od 450ml.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina proizvoda je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Sprej pomaže rašćebavanju dlake, smanjuje mršenje dlake ubuduće, a ne ostavlja za sobom masan osećaj kada se pipne dlaka. Sastojci su prijatni za kožu, ne izazivaju iritaciju, i ima prijatan miris citrusa.

Sprej za negu dlake- wondercoat spray je veoma jednostavan za upotrebu. Ako ga koristite pre kupanja pomoćiće Vam da razmrsite svaki čvor. Može se koristiti kod svih rasa- i kratkodlakih i dugodlakih ljubimaca. U periodu između dva kupanja, dodatno će osvežiti izgled krzna. Ukoliko se ućebala dlaka, lakše ćete je raščešljati, a dlaka će dobiti sjaj. Pakovanje je od 450ml, dolazi u bočici sa raspršivačem. Za četkanje koristite neku od sliker ili pin četki, u zavisnosti od tipa dlake ljubimca.
ID Oglasa: #144060880
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.