slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Catit Senses 2.0 kartonski stub za grebanje, 43x37.5 cm

3.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
27
0
pre 14 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

Udovoljite prirodnim porivima vaših ljubimaca, dok istovremeno čuvate svoj nameštaj, presvlake i zidove sa ovom Catit grebalicom. Dizajnirana je tako da zabavi vašu mačku, tako da ona ne oštećuje vaše stvari. Ova grebalica može pomoći u turpijanju njihovih kandži, kao i da poboljša mišiće kandži. Isporuka uključuje izdržljiv vrh, telo i ploču-stabilnu bazu sa 8 diskova valovitog kartona. Svaki komad je individualno zamenljiv i nema viška materijala, kako bi se smanjio otpad.  Catit Senses 2.0 grebalica ima svež, zeleni dizajn koji se lako uklapa u većinu enterijera. Koristite ga samostalno ili u kombinaciji sa drugim proizvodima za mačke Catit brenda. Catit grebalica je u potpunosti obnovljiva i kompatibilna sa  Senses 2.0.


Catit grebalica

  • Pomaže mačkama da zadovolje svoje prirodne instinke za grebanjem
  • Individualno zamenljivi diskovi; diskovi za refil dostupni odvojeno u setu od 8 (mi nemamo na stanju)
  • Igračka-grebalica za mačke dizajnirana je da aktivira i stimuliše jedinstvena čula vaše mačke
  • Svež, zeleni izgled uklopiće se u većinu enterijera
  • Koristite individualno ili u kombinaciji sa drugim Catit Senses 2 grebalicama i proizvodima
  • Čuva vaš nameštaj od kandži vašeg ljubimca
  • Podstiče instiktivno ponašanje
  • Potpuno obnovljivo 
  • Dimenzije: 43x37.5 cm

Promoviše prirodno ponašanje
Catit Senses 2.0 grebalica pomaže vašoj mački da zadovolji prirodni instinkt za grebanjem, dok čuva vaš nameštaj. Mačke uživaju u grebanju. Opuštaju, istežu svoje mišiće, šire svoj miris i turpijaju svoje kandže.   

 

Postavite, rotirajte i ponovo preuredite

Mačke imaju različite preferencije, posebno kada je u pitanju grebanje. Senses 2.0 stub za grebanje može se postaviti na mnogo različitih načina pričvršćivanjem pojedinačnih kartonskih elemenata, rotiranjem ili preuređivanjem.

Svaki disk je zelen sa jedne strane i beli sa druge. To vam omogućava da se  igrate sa oblicima i bojama stuba za grebanje. Priuštite svojoj mački drugačiji stub za grebanje svakih nekoliko dana kako bi iskustvo grebanja bilo sveže i uzbudljivo.

 

Potpuno obnovljivo

Kartonski elementi su ergonomski oblikovani kao diskovi kičme, i nemaju višak materijala u cilju smanjenja količine otpada. Pored toga, svaki element se može pojedinačno pomeriti na novu poziciju i zameniti kako bi se izbegli ostaci kartonskih elemenata. Sa Senses 2.0 kartonskim elementima, stub za grebanje se može lako obnoviti. Ovi dodatni kartonski elementi su dostupni u setu (8 diskova). - mi nemamo na stanju zamenske kartone

 

 

Karakteristike


NOVA široka baza - Za dodatnu stabilnost

Okretni vrh Odšrafite vrh da sigurno postavite diskove na bazu 

Kompatibilno sa Senses 2.0 Senses 2.0 stub za grebanje može se koristiti odvojeno ili u kombinaciji sa drugim Catit Senses 2.0 proizvodima

ID Oglasa: #164690108
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.