slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Croci Natural Magnolia grebalica, 45x45x99 cm

160 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
44
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Robusni prirodni materijali
  • Perivi meki plišani jastuk
  • Za grebanje, igranje &odmaranje

 

 

Natural Magnolia grebalica za mačke opremljena je policama koje stimulišu kretanje mačke, udobnim ležajem u gornjem delu sa mekim jastukom, koji se može skinuti i prati, i elastičnim igračkama sa perjem.  

Dimenzije 45x45x99 cm

 

 

  • Grebalica: Grebalica za mačke idealan je dodatak koji omogućava mački da oštri svoje kanže na mestu namenjenom baš za to, koje štiti nameštaj u vašem domu 
  • Nivoi: različiti nivoi grebalice, kao i viseća pera, stimulišu igru i aktivnosti vaše mačke
  • Opuštanje: ležaj u gorenjem delu pruža mački mogućnost da se opusti u omotavajućoj, udubljenoj površini koja pruža osećaj zaštite zahvaljujuči mekoj plišanoj oblozi  
  • NATURAL LINE - prirodna linija: Croci prirodna linija grebalica napravljena je od prirodnih materijala kao što su sisal, justa, vodeni zumbul, listovi banane, u kombinaciji sa mekim  jastukom i mekim plišanim površinama.

Natural Magnolia štedi prostor ali nudi sve što je mački potrebno: mesto za grebanje, nešto za igru i udobno mesto za odmor.  

Stub je omotan robusnim kanapom od sisala, i može izdržati oštre kandže, a može se i zameniti dodatni/zamenski stubovi se kupuju odvojeno, mi nemamo)

Korpa je napravljena od vodenog zumbula i opremljena plišanim jastukom koji savršeno prijanja. Izuzetno mek materijal odiše luksuzom koji će vaša mačka ceniti. Ukoliko je potrebno, možete ga oprati. Viseća pera zavodiljivo se klate i podstiču na igru. Grebalica ima ukupno 3 poda/nivoa. Dimenzije su 45 x 45 x 99 cm - atraktivna grebalica lako staje i u manje prostorije.  

 

Napomena: Mačka ne grebe samo da bi se brinula o svojim kandžama. Tokom procesa grebanja, mišići i tetive se takođe istežu, i životinja se opušta. Što joj više mogućnosti date za grebanje, manje će biti štete na nameštaju. Vaša mačka oslobodiće se tenzije - wellness za vašeg malog predatora!

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #164088116
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.