slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Dibea grebalica za mačke, tamno siva, 45x35x50 cm

5.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
77
3
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • KOMPAKTNA ALI SNAŽNA: Uz kompaktnu veličinu i posebnu pogodnost za manje mačke, ova udobna grebalica nudi idealne mogućnosti za igru i odmor.   
  • IGRA I ODMOR: Pokretna loptica za igru na ovoj grebalicu držaće vašu macu zauzetom. Brzi pokreti bude instinkt za igru i lov i osiguravaju raznovrsnost između faza odmora u mekom krevetu ili zaštićenoj pećini.  
  • PRO NEGA KANDŽI: SIsal kanap koristi sa da naoštri kandže i sprečava vašu mačku da ošti kandže na nameštaju 
  • DOSTUPNA BOJA: Ova grebalica dostupna je u tamno sivoj boji
  • DIMENZIJE: Sa dimenzijama 45 (Š) x35 (D) x50 (V) cm, ova grebalica staje u svaku prostoriju. Detaljne instrukcije su uključene u isporuku

Zahvaljujući svojim dimenzijama, ova visokokvalitetna grebalica idealna je i za manje ili mlade mačke. Savršeno je mesto za odmor i igru. Meka loptica ispod kreveta pruža odličnu aktivnost. Zakačena je na elastični kanap, tako da kada je mačka dodirne, budi se njen instinkt za lovom i igrom sa brzim pokretima. Meko postavljen krevet na grebalici daje mački savršen pregled šta se dešava u okolini, i idealan je za udobno opuštanje. Pećina osigurava da se mačka mačka može zaštićena odmoriti i povući.  

Vaša mačka se može zabaviti na robusnom stubu od sisala, i optimalno brinuti o svojim kandžama. Dimenzije ove kompaktne grebalice su 45x35x50 cm, prečnik pečine je 35 cm i prečnik kreveta  40 cm. Dostupona je u modernoj tamno sivoj boji. Detaljne instrukcije su uključene u isporuku.  

ID Oglasa: #164003403
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.