slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Penjalica grebalica model J

27.450 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 11 dana
Mihajlo
Član od 24.05.2013.
Svi oglasi
 Mačje drvo podesive visine 236-258cm, može se prilagoditi svakoj visini sobe i može se postaviti bilo gde, a lako se i pomera.

Višeslojno mačje drvo, može da primi 4-5 mačaka u isto vreme. Platforme za skakanje, prostrana viseća mreža, jedinstvena akrilna korpa, više stubova za grebanje prekrivenih sisalom i viseća loptica,   zadovoljiće dnevne potrebe vaše mačke za aktivnošću. Upotreba ekološki prihvatljivih materijala neće štetiti njihovom zdravlju.

Mačje drvo ima čvrstu osnovu na dnu i spojnu šipku na vrhu koja se povezuje sa plafonom, što pomaže u povećanju stabilnosti mačjeg drveta dok se vaša mačka penje, puzi, skače ili oštri kandžice. Takodje ima i kaiščić za fiksiranje na zid.

Jednostavno i lako za instalaciju, sa uputstvima uključenim u paket.

Dimenzije: 48x48x236(258)cm
Boja: siva, bež
Težina: 21,5 kg
Stiže potpuno novo i fabrički upakovano!



NAPOMENA:  
U cenu penjalice je uračunata vrednost samog artikla, medjunarodna poštarina i naša carina, s napomenom da cene nisu fiksne, da variraju svakoga dana i da njih odredjuje isključivo sam proizvodjač.        

Prilikom naručivanja plaća se avans od 30% od ukupne cene (kao garancija da će paket biti preuzet) i to isključivo putem elektronskog bankarstva (e-banking) sa vašeg tekućeg na moj tekući račun, kako bi uplata što pre legla i kako bih ja penjalicu odmah poručio po aktuelnoj ceni, ali i u slučaju lakšeg povratka sredstava na vaš račun ukoliko se desi da naručeni artikal trenutno nije dostupan (ja nemam tačan uvid u stvarno stanje artikala na lageru, to zna samo proizvodjač). Konačna cena penjalice se utvrdjuje na dan uplate avansa, a ostatak cene (70%) + domaća poštarina (post express ili sl. ), plaća se po prispeću pošiljke na vašu adresu (pošto paket najpre stiže kod mene).        

Penjalice se naručuju direktno od proizvodjača (Kina) ali stižu fabrički upakovane, DHL-om iz magacina nekih od zemalja EU (Nemačke, Češke, Španije, Francuske) u roku od 7-10 dana.
ID Oglasa: #166110573
Informacije

NAPOMENA:     Ukoliko šaljem poštom, kupac plaća avans u visini iznosa poštarine (kao garanciju da će pošiljka biti preuzeta). Ostatak do punog iznosa kao i sama poštarina, plaća se pouzećem poštaru, prilikom preuzimanja pošiljke!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.