slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

3IN1 Reef ATO Auto top off sysytem red sea

270 €

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
183
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran
Član od 14.12.2016.
Svi oglasi
3 -IN-1 REEF ATO + AUTO TOP OFF SYSTEM ATO – RED SEA
Red sea реефато+ је дизајниран да одржава стабилан салинитет и запремину воде у гребенском акваријуму аутоматским надопуњавањем воде изгубљене услед испаравања.   поред тога, реефато+ пружа још два критична индикатора здравља акваријума: потпуно опремљен дигитални монитор температуре на мрежи и детектор цурења.
EC технолошке титанијумске сонде детектују нивое воде и активирају пумпу како би одржали стабилан ниво воде и салинитет Комплетан низ титанијумских сонди пружа индикацију стварног нивоа воде у односу на сензор, видљив у апликацији РеефБеат Сензор температуре интегрисан у АТО+ сензор је унапред калибрисан за тачност и обезбеђује евиденцију температуре и обавештења преко РеефБеат апликације.
Za trziste Evropske unije.  .    Kupci sa manje od 20 ocena ili sa negativnim ocenama, prvo uplata na racun ili post netom a zatim slanje.  Slanje iskljucivo Post expresom.  Hvala na razumevanju Novo ne korisceno! Rok isporuke 7-14 dana
ID Oglasa: #156874449
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.