slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Mašinica za šišanje pasa NOVO

2.000 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
45
0
pre 9 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

  • DOBAR KVALITET: Trimeri za pseću dlaku, nadograđeno fiksno sečivo od nerđajućeg čelika i keramičko pokretno sečivo mogu pružiti odlične performanse sečenja. Oštrica je dovoljno oštra za dugotrajnu upotrebu.  Odvojive oštrice, lako se menjaju i čiste.
  • BEŽIČAN ZA UPOTREBU: Trimer za šišanje pseće dlake sa USB punjenjem, može se napajati preko poverbank-a ili povezivanja bilo kog adaptera, bežičnog dizajna, efikasniji i praktičniji prilikom brijanja dlake kućnih ljubimaca.
  • NISKI BUČNI BRIJAČ: Mašina za šišanje kućnih ljubimaca sa snažnim motorom, ali niskim vibracijama i ultra tihom prilikom upotrebe, radna buka niža od 50 DB, kako bi se kućni ljubimac osećao opušteno, ublažio nervozu kućnih ljubimaca prilikom . šIšanja.
  • 4 ZAŠTITNA ČEŠLJA: dolazi sa 4 različita granična češlja od 3mm/6mm/9mm/12mm.  Zamena različitog češlja za različite dužine kose.
  • 5 VISINA TRIMANJA: Odabirom najprikladnije visine sečenja koja će zadovoljiti vaše zahteve, 5 visina sečenja su specijalno dizajnirani za različite rase krznenih prijatelja, delove tela, gustinu i debljinu dlake. Visina se regulise na krugu od 0.8-20mm.

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

 

ID Oglasa: #162437608
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.