slika
slika
slika
1 od 3

Trixie: Dvostrana plastična četka Silcker/Bristle Brush

540 din

Čurug
Novo
34
1
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog
PW23161

Četka za pse i mačke
Dvostrana, kombinovana četka
Od plastike i neklizajuće gume
Metalne žice i najlonska vlakna
Nežno uklanja dlaku i podlaku
Omogućava raspodelu prirodne masnoće krzna na celo krzno
Pogodna za kratku, dugu, svilenkastu i oštru dlaku
Pogodna za male pse i mačke
Dimenzije: 7 x 16 cm

Dvostrana četka namenjena za pse i mačke, napravljena je od plastike sa neklizajućom gumenom drškom. Poseduje veoma mekane metalne žice sa jedne i najlonska vlakna sa druge strane. Vrlo nežno neguje, i uklanja dlaku i podlaku. Pogodna za kratku, dugu, svilenkastu i oštru dlaku. Metalne čekinje sa jedne strane četke nežno prolaze kroz dlaku dok najlonske čekinje sa aruge strane četke omogućavaju raspodelu prirodne masnoće krzna sa korena dlake na celu dlaku. Pruža negu i daje dlaci sjaj. Pogodna za male pse i mačke.

ID Oglasa: #109534665
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.