slika
slika
slika
1 od 3

2 u 1 četka i sušilica za kućne ljubimce / idealna

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
38
1
pre 11 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nikola online
Član od 28.09.2020.
Svi oglasi
Učinite da sušenje vašeg kućnog ljubimca bude mnogo prijatnije posle svakog kupanja. 2u1 sušilica i četka sve u jednom. Od sada mozete osušiti i očešljati vašeg kućnog ljubimca brzo i efikasno i to samo jednom rukom. Sa novom 2u1 četkom dlaka vašeg kućnog ljubimca biće suva, savršeno oblikovana i dobiće brilijantan sjaj.  
Fine, zakrivljene, metalne i nerđajuce iglice sa zaštitnim vrhom mogu dopreti duboko ispod dlake. Zaštitne kuglice na vrhovima iglica štite kožu i masiraju glavu i telo vaseg ljubimca.  
Ova 2u1 četka ravnomernom raspodelom toplote sprečava pregrevanje i bilo kakve opekotine kože vašeg kućnog ljubimca, a pritom savršeno suši i oblikuje dlaku. Pružite svom ljubimcu savršeno sušenje i češljanje.  

Posaljite KP poruku sa Vasim podacima:  
Šaljemo postexpressom , vreme isporuke je 24- 48h . Pošaljite podatke ovim redom:  
-Ime i prezime
-Ulica i br
-Mesto i poštanski br
-Kontakt telefon (obavezno) 

Preuzimanje se može obaviti i lično na Novom Beogradu od 11 h do 14 h, na OMV pumpi, J. Gagarina bb - potrebno je pozvati telefonom  i na  Konjarniku 
ID Oglasa: #150758155
Informacije

Pozivi/kontakt/informacije  od 8:00h do 22 h
licna preuzimanja svakog dana osim utorka !
licna preuzimanja samo uz potvrdu do 13:30 tog dana.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.