slika
1 od 1

Artero: Grabulja sa rotirajućim zubcima Roto Rake

1.500 din

Čurug
Novo
48
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
  • Velika grabulja sa rotirajućim zubcima
  • Zubci se uvlače i rotiraju pri radu
  • Idealna za velike rase sa gustim krznom
  • Savršeno se prilagođava konturi tela psa
  • Profesionalna oprema za grumere
  • Velika grabulja sa rotirajućim zubcima. Poseduje zubce dužine 28mm koji se mogu uvlačiti i rotirati, idealna za velike rase sa gustim krznom poput zlatnih retrivera, samojeda, njufaundlera… Egronomski oblik ručke pruža veliku jednostavnost pri korišćenju. Prilikom rada zubci se uvlače i okreću i na taj način prodiru do dubokih slojeva krzna i na teško dostupna mesta. Savršeno se prilagođava konturi tela.

    Napomena: Artero brend spade u grupu profesionalne opreme za grumere

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #146635005
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.