slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Cetka Fen za kucne ljubimce

2.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
244
5
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Četka Fen za vase kucne ljubimce.
Savršen češalj za uklanjanje  čvorova, mrtve dlake i rascesljavanje. Ocetkajte i osušite kućnog ljubimca istovremeno! Kućni ljubimci će sigurno izgledati i osećati se dobro na bezbolan način. Delovi za cesljanje izrađeni od  od nerđajućeg čelika sa zaobljenim vrhovima. Takođe dolazi sa zaštićenim vrhom pod uglom od 135 ° koji mu omogućava da duboko dopre do poddlake vaših ljubimaca bez grebanja kože. 2 POSTAVKE GREJANJA Kontrolni prekidač se može isključiti ili podesiti kada je temperatura previsoka. Smanjite ili ubrzajte vreme sušenja! Ovaj češalj za sušenje hvata krzno za vreme nege bez nereda! Jednostavno okrenite levo da biste otvorili i desno da zatvorite. ULTRA TIHI RAD Prilagođeno kućnim ljubimcima za one krznene prijatelje koji se plaše fena. Nema više uznemirenih ili nervoznih kućnih ljubimaca!
ERGONOMSKA RUČKA
Češljajte ili osušite kućnog ljubimca bez zamorenih ruku. Ovaj češalj ima ergonomsku i prenosivu građu savršenu čak i za sate upotrebe! Možete ga koristiti i kao glatku četku bez električne energije. Savršeno za sve veličine pasa i mačaka i tipove dlaka! Četkajte dugo, kratko ili srednje krzno! S ljubavlju osušite i očistite svoje ljubimce! Obezbedite zdravu dlaku za kućne ljubimce pomoću češlja za kosu kućnih ljubimaca 2 u 1! SPECIFIKACIJE PROIZVODA Materijal: ABS Neto težina: 370g Veličina: 290 * 120 * 70mm Tipovi utikača: EU Uključenost paketa: 1 * Češalj za kosu za kućne ljubimce 2-u-1
Jacina 300w


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola:064/074 20 45
ID Oglasa: #108760097
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.