slika
slika
1 od 2

Četka za kućne ljubimce

799 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
179
5
juče
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trader Shop
Član od 21.07.2014.
Svi oglasi
Pet Zoom specijalna četka i trimer za ljubimce 
Češljanje i sređivanje kućnih ljubimaca od sada ne može da bude jednostavnije! Fenomenalna PetZoom četka za češljanje i sređivanje Vaših ljubimaca Vam je glavni pomoćnik u tome!           

Trimer služi uklanjanju viška dlake, zapetljane dlake ili nečistoća iz krzna Vašeg ljubimca.           

Sama četka je izrađena od visoko kvalitetne plastike. Inovativni sistem "samočišćenja" i plastične kapice na vrhu svake žice pružaju neverovatnu udobnost i uživanje Vama i Vašem ljubimcu.           

Uz četku u originalnom pakovanju se dobija i trimer koji se po potrebi montira na samu četku, tako da četka može da se koristi kao trimer za oblikovanje dlake Vašeg ljubimca. Trimer koristi klasične žilete koji se jednostavno menjaju, tako da će on uvek biti oštar i funkcionalan i pružiti punu udobnost Vašem ljubimcu.  
Pet Zoom specijalna četka i trimer za ljubimce 
ID Oglasa: #106421273
Informacije
  • Mogućnost ličnog preuzimanja u Bloku 70 na Novom Beogradu od 10-22h, ako planirate taj dan da dodjete posle 16h potrebna je najava najkasnije isti dan do 15h da bi se roba obezbedila.
  • Pakete šaljemo uglavnom Bex kurirskom, poštarina je 400
  • Od 10- 22h se javljamo na pozive
  • Vršimo zamenu robe
  • Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.