slika
1 od 1

Četka za rašćebavanje Matt Breaker

1.750 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
114
14
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Četka za rašćebavanje Matt Breaker: sjajan alat iz ponude Groom Professional-a. Za lakše uklanjanje čvorova i ućebanih delova krzna. Dolazi sa 9 zubaca.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Na zadnjoj strane četke ima deo za oslanjanje palca za lakši rad. Na taj način ne smanjujete stisak četke, a možete sa jačim pritiskom četkati. Četka za rašćebavanje Matt Breaker je napravljena u kombinaciji plave i crne boje. Na dršci ima deo koji omogućava kačenje četke za lakše odlaganje u salonu.

Rašćebavanje je veština koja se stiče praksom, kao i šišanje. Ovaj alat je izuzetno oštar i zato ga morate pažljivo koristiti. Prilikom četkanja, slobodnom rukom držite pramen pri korenu, a četkajte od kraja dlake prema korenu u kratkim pokretima. Ne treba je koristiti svakodnevno. Ukoliko je budete koristili svakodnevno, vremenom ćete prorediti krzno Vašeg ljubimca. Za svakodnevno četkanje koristite sliker četku, a ovu četku koristite ako neke čvorove ne možete rešiti.

ID Oglasa: #143717098
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.