slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Cetka za uklanjanje dlake 2 komada - Novo -

799 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
0
danas
Odgovara na 40% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bane
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Cetka za uklanjanje dlake  2 komada  - Novo -

 

Sve je novo

 

Cena : 800 din

 

U paketu dolaze dve cetke, jedna velika i druga mala.

 

 

 

Cetka za uklanjanje dlake 

Brzo i lako uklanja krzno i dlake - Ova četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca očistiće vašu odeću i nameštaj za tren. Bez punjenja, bez otpada, bez utikača za struju, uklanja dlake pasa, mačaka i drugih kućnih ljubimaca. Idealana je za uklanjanje dlaka na odeći, kauču, tepihu, nameštaju, sedištu za automobile i sl. Prevucite četku preko podloge koju čistite I ubacite je u samočišćujuće kućište, a potom izvucite. Dlake ostaju u kućištu četke, potom ih lako istresite u kantu za đubre.  Dvostrana četka za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca može se koristiti iznova što je čini izuzetno ekonomičnom i ekološkom.  Savršen je izbor poklona za ljubitelje kućnih ljubimaca, posebno koji imaju pse, mačke ili bilo koju drugu životinju sa dugom dlakom. Pomoću naše četke za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca održavaćete svoj dom čistim.

 

U pakovanju dolaze velika i mala četka.

ID Oglasa: #164416923
Informacije

Ukoliko želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke na KP ili u sms-u, Viber -u ili Whats App na broj telefona 064/557-43-66  Bane


-Ime i Prezime
- Mesto 
-Ulica i broj
-Kontakt telefon


Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.