slika
1 od 1

Kamen za trimovanje dlake

900 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
91
5
pre 14 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi

Kamen za trimovanje dlake: kamen koji je delotvoran u trimovanju Vašeg ljubimca. Bele je boje. Nema dodatog mirisa u sebi.

Koristi se za izvlačenje mrtve dlake. Lak je za korišćenje. Malih je dimenzija- 9,5x4x2cm, tako da je veoma zgodan za držanje u ruci. Slabo se kruni, tako da dugo traje. Najviše se koristi za trimovanje kod oštrodlakih pasa, kao što su terijeri, šnauceri, mopsi, labradori i drugi. Odgovara i za kratkodlake rase koje se linjaju tokom cele godine.

Ako je dlaka labava, veoma lako se skida i izvlači. Trimovanje uz pomoć kamena nikako ne povređuje ljubimca. Čest je izbor za početnike koji nisu sigurni koji bi nož za trimovanje izabrali ili se boje oštrine noža. Kamen za trimovanje dlake se koristi i da se ujednači dlaka koja je loše očetkana ili ošišana. Velika je pomoć da pokupite i višak dlaka sa odeće ili nameštaja.

ID Oglasa: #146335920
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.