slika
1 od 1

Sliker četka Tuffer Than Tangles Show Tech

1.500 din

Čurug
Novo
91
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Sliker četka „ Tuffer Than Tangles“ Show Tech sa zupcima od 1,5cm, velika (10 X 8 CM)

In000087

Sliker četka „ Tuffer than tangles“ Show Tech sa zupcima od 1,5 cm, velika – dimenzija jastučeta sa iglicama je 10 x 8 cm. Za težak posao na velikim psima!

Jedna od najboljih profesionalnih sliker četki, sada i većih dimenzija (jastuče sa iglicama je 10 x 8 cm)!

–  Dugačka ergonomski oblikovana ručka i blago zakrivljeni deo za četkanje  omogućavaju lakše raščešljavanje nepristupačnih delova dlake.

– Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim jakim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi.

– Dužina zubaca 1,5 cm, srednja veličina (medium).

– Preporučuje se za raščešljavanje velikih pasa posle kupanja, uz sušenje fenom.

ID Oglasa: #106817224
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.