slika
1 od 1

Trimer za kućne ljubimce Adler AD2823

4.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
161
1
pre 9 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dejan
Član od 01.05.2016.
Svi oglasi

Šifra: wt-1AD2823

Trimer za kućne ljubimce Adler AD2823 je praktičan trimer koji omogućava šišanje ljubimca u udobnosti svog doma. Trimer za kućne ljubimce Adler AD2823 je opremljen titanijumskom glavom sa keramičkom oštricom koja je vrlo otporna i omogućava lako održavanje dlake kuće ili mace. Keramičke oštrice su kvalitetnije od metalnih i omogućavaju brže i preciznije skraćivanje krzna. Trimer dolazi u setu sa nekoliko dodataka za različite dužine skraćivanja. Tihi motor smanjuje stres ljubimca tokom friziranja i omogućava veću udobnost upotrebe.

Trimer poseduje sledeće karakteristike:

za kućne ljubimce
titanijumska glava sa keramičkom oštricom
snažan i tih motor: 35W
4 dodatka: 3/6/9/12mm
set sadrži: bateriju, ulje, četkicu, punjač

Proizvod je nov i nije korišćen

Cena je po komadu

Šaljem brzom poštom na teritoriji cele Srbije

ID Oglasa: #146372772
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.