slika
1 od 1

Trixie: Trimer sa češagijom Trimer/Curry Comb

1.740 din

Čurug
Novo
193
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
Češagija sa trimerom, 11x15 cm                              PW24175                          2430din.
Češagija sa trimerom, 7x15 cm                                PW24171A                        1740din.
Češagija sa trimerom, 8x14 cm                                PW24173                          1890din.

Trimer
Namenjeno psima i mačkama
Namenjena za negu i proređivanje dlake
Sečivo je napravljeno od nerđajućeg čelika
Pogodno za oštru, dugu i kratku dlaku

Češagija sa trimerom namenjena za negu i proređivanje dlake kod pasa i mačaka. Sečivo je napravljeno od nerđajućeg čelika. Poseduje plastičnu dršku obloženu gumom što sprečava klizanje u ruci. Pogodno za oštru, dugu i kratku dlaku.

Dimenzije:
Naziv                                                         Dimenzije
Češagija sa trimerom, 7x15 cm                 7 x 15 cm
Češagija sa trimerom, 8x14 cm                 8 x 14 cm
Češagija sa trimerom, 11x15 cm               11 x 15 cm

Spada u grupu proizvoda Trimer i Carry Comb.

Češagija (Curry Comb) je alatka koja ima istu namenu kao češalj, služi ta raščešljavanje dlake. Osnovna karakteristika ovih proizvoda je ta što su zubci postavljeni pod uglom od 90° u odnosu na dršku. Najčešće je izrađena u kombinaciji drveta ili plastike sa čeličnim zubcima. Ova alatka olakšava raščešljavanje i stvara dobru osnovu za dalje oblikovanje krzna. Njena najčešća primena je kod rasa sa gustom poddlakom.

Trimeri su alatke koje se koriste za skraćivanje dlake. Ova alatka služi za ručno skraćivanje dlake i uglavnom se koristi kod oštrodlakih rasa. Primena ove alatke je jako značajna za oštrodlake pse jer čuva strulturu dlake i kvalitet krzna. Šišanje oštrodlakih pasa mašinicom čini da dlaka postaje meka i deblja i gubi oštrinu što je često praćeno promenom u boji krzna. Trimer omogućava skraćivanje dlake bez oštećenja krzna.

ID Oglasa: #109485050
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.