slika
1 od 1

YENTO Mega Pin sliker četka, velika

2.750 din

Čurug
Novo
95
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vetshop-Petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

In000097
Yento Mega pin sliker četka, velika, sa zupcima dužine 2,6 cm, za brži i lakši rad sa gustom i zamršenom dlakom. Profesionalni alat!

Nove Yento Mega pin četke su visokokvalitetne i lagane profesionalne sliker četke sa dugačkim, ergonomski oblikovanim ručkama. Zupci dužine 2,6 cm postavljeni u čvrsto jastuče napravljeni su tako da mogu da prolaze kroz dugu i gustu dlaku. Dostupna u dve veličine (srednja i velika) ova četka je naglašeno zakrivljena što olakšava pristup teško dostupnim delovima tela pasa. Ove četke su izuzetno efikasne pri radu sa veoma zamršenom i teškom dlakom, tako da omogućavaju postizanje odličnih rezultata za kraće vreme.

Preporučuju se za profesionalni rad u salonima za negu pasa!

ID Oglasa: #106820303
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.