slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

- Igračka za mačke- sa rotirajućim električnim leptiranjem

1.750 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
9
3
pre 15 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

Interaktivne igračke za mačke - Leptir koji se okreće za 360 stepeni će inspirisati lik mačke da grebe i lovi. Leptiri će svetleti u mraku, što može biti veoma privlačno vašem mačiću, i pustite ga da uživa u plesu sa leptirom.  

Jednostavna upotreba - Sa samo blagim pritiskom za rad, radi sa 3 AA baterije (nisu uključene). Baza je široka i teška da spreči da klizi, čak i tokom živahnih napada na leteći plen.  

Održavajte mačke zdravim - Ako nastavite da često komunicirate sa svojom mačkom sa ovim mačjim igračkama, to će pomoći mačkama da vežbaju da spreče gojaznost, a takođe će poboljšati zavisnost i emocionalnu vezu između vas.

2 leptira za ponovno punjenje - Auto igračke za mačke obezbeđuju 2 zamenska leptira koji mogu da izdrže grebanje i ugrize kako bi sprečili ogrebotine ili slučajna oštećenja.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162570247
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.