slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bedsure reverzibilni ortopedski krevet za pse, 91x69x7.6cm

7.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
17
4
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • PROFILISANA PENA U OBLIKU KARTONA ZA JAJA: Bedsure krevet za pse pruža jednaku distribuciju težine, kako bi smanjio pritisak na zglobove i kosti. Talasasta površina podseća na strukturu kartona za jaja i mekša je od tvrde pene. Ova posebna pena pruža absorpciju udaraxa i posebno je dobra za starije pse, čak i tokom toplih dana.
  • INTELIGENTAN DIZAJN: Ovaj krevet za pse ima pametan dizajn: rajsferšlus u obliku slova L sa spoljašnje strane (koji se sastoji od duže i kraće strane) omogućava brzo postavljanje i uklanjanje za pranje. Neklizajuće dno sa gumiranim tačkicama osigurava stabilnost na bilo kojoj površini. Visina od 7.6cm kao krevet od pene, neće biti blisko podu, tako da se vaš ljubimac može udobno protezati i ležati.  
  • RAZNOVRSTAN KREVET ZA PSE: Ovaj krevet u L veličini, dizajniran je za pse, mačke i druge ljubimce težine do 34 kg, sa pravougaonim dušekom, i dimenzija je 91x69x7.6cm. Takođe se uklapa i u kaveze za pse, kućice za pse ili izdignute krevete za pse, a i u vašoj sobi, umesto hladnog, tvrdog drvenog poda. Čak će i vaša deca voleti da se na njemu maze sa ljubimcem.  
  • VISOKOKVALITETNA PROIZVODNJA: Ovaj krevet za pse napravljen je od visokokvalitetnih materijala: udobna Sherpa površina osigurava miran san vašeg četvoronožnog prijatelja. Imitacija lanene tkanine otporna je na mrlje i na nju se ne lepe dlake, što je čini lakom za čišćenje. Moderan dizajn sa luksuznom površinom u krem boji i kontrastnom sivom, lako se uklapa u sve enterijere

RAZNOVRSTAN KREVET/DUŠEK ZA PSE staje gotovo svuda, uključujući kaveze, kućice, automobil ili bilo koju prostoriju u vašem domu.  
REVERZIBILAN DIZAJN kreveta za kućne ljubimce sa toplom Sherpa tkaninom sa jedne strane i Oxford hladnijom tkaninom sa druge, pruža udobnost tokom cele godine  
IZDRŽLJIVA OXFORD TKANINA pruža udobno, bezbedno mesto za pse koji kopaju i grebu, kao i za one koji umereno grickaju 
PENA VISOKE GUSTINE U OBLIKU KARTONA ZA JAJA krevet za pse oslobađa od bolova u zglobovima, dok u isto vreme pruža podršku (odlično za starije pse) 
LAKO SE ČISTI sa uklonjivom navlakom sa rajsferšlusom, koja se može prati u mašini, čišćenje je brzo i lako  

Sa ravnom površinom za spavanje, i izuzetno mekom tkaninom sa jedne strane. Bedsure krevet za pse napravljen je i za one koji vole da se ušuškaju i za one koji vole da se protežu.  

Pena visoke gustine u obliku kartona za jaja, kombinuje osećaj ležanja na dušeku kreveta, i udobnu podršku za odmoran san. Na njegovu ravnu površinu lako mogu leći stariji psi, a i lako staje u kaveze za pse odgovarajućih dimenzija, automobile ili bilo gde u vašem domu. Napravljen da traje, sa vodootpornom Oxford tkaninom sa jedne strane i bočnim stranama,   lako će izdržati svakodnevno korišćenje.  

 

ID Oglasa: #165316422
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.