slika
slika
slika
1 od 3

Ogrlica za dresuru pasa Petrainer PET998DOgrlica za dresuru

2.090 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.103
48
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Aleksandar 0612687595
Član od 09.09.2021.
Svi oglasi
Artikla je nov, nikada korišćen i u originalnom pakovanju.

Ovaj shop vam nudi:

Sigurnu kupovinu
GARANCIJU
Mogućnost uživo slikanje artikala
Mogućnost ličnog preuzimanje na Novom Beogradu BLOK 70

Opis artikla :

Elektronska ogrlica za obuku Petrainer PET998D svrstava se među ogrlice za osnovnu obuku. To je najpristupačnija ogrlica na tržištu u odnosu cene i performansi, što bi trebalo da budu prilično nezahtevni vlasnici koji počinju sa obukom psa. Iako je osnovna i pristupačna ogrlica, nudi mnoge mogućnosti i redovna obuka je zaista dovoljna. Domet ovratnika je samo 300 metara, pa je pogodniji za obuku osnovnih komandi kao što su: meni, do stopala, ostajanja itd. Ogrlica Petrainer PET998D ima funkciju vibracije, el. statički impuls i zvuk. Glavne prednosti elektronske ogrlice PET998D uključuju mogućnost podešavanja impulsa snage i vibracije. Sa ovom ogrlicom moguće je podesiti jačinu pulsa i vibracije od 0 do 100 jer je ogrlica pogodna za sve pse težine od 5 kg do 90 kg. Štaviše, zahvaljujući pametnom senzoru pokreta koji štedi ogrlicu energije - kada senzor detektuje da nema pomeranja, prelazi u režim pripravnosti. Talkie na PET998D ima LCD ekran bez pozadinskog osvetljenja, veoma je mali, lagan i ergonomski dizajniran za dobro držanje u ruci. Uz kupovinu dodatni prijemnici mogu biti ogrlica za obuku Petrainer PET998D proširiti obuku na 2 psa odjednom (na radiju možete lako prebacivati između različitih pasa).

(00700)
Poručite proizvod uz par lakih koraka tako što ćete putem SMS poruke ili pozivom na, takodje možete ostaviti podatke putem Kp naloga

Naziv predmeta, cena predmeta :
Ime, prezime:
Broj telefona:
Mesto, naselje:
Ulica, broj ulice:

--pogledajte i naše oglase klikom na opciju "svi oglasi" - -.
ID Oglasa: #124073804
Informacije

garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.