slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Zaštitni Prsluk za Pse Petrainer Pancir (2 sloja Kevlara)

24.000 din

Petrovaradin
Novo
334
3
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Petrainer Srbija
Član od 26.02.2019.
Svi oglasi

Petrainer Pancir nudi prvoklasnu zaštitu od napada vepra. Ovaj prsluk je jedinstven na tržištu i razlikuje se od ostalih sličnih proizvoda po tome što se sastoji od 2 sloja 100% Kevlar materijala (640g gramski Kevlar USA, proizvođač DuPont de Nemours, Inc, USA) i spoljašnjeg sloja Kordura 1000D.

Prsluk je prvaljen po uzoru na zaštitne prsluke za Doga Argentino u Americi. Ostavljeni su manji otvori za noge jer se često u tom predelu tela dešavaju povrede. Prsluk je podesiv tako da je gornji deo otvoren zbog cirkulacije vazduha i samim tim štiti psa od previsoke telesne temperature. Sa donje strane tela  prsluk je zakrivljen kako bi pratio liniju grudi ka vratu. Samim tim ovaj dizajn omogućava komfornije i fleksibilnije kretanje psa.

Zbog materijala od kojih je napravljen i samog dizajna ovaj prsluk pruža mnogo veći nivo zaštite i pokriva mnogo bolje kritične delove tela.

Materijali:

Unutrašni sloj do tela Platno postava Unutrašni zaštitni sloj Dva sloja Kevlar Dupont USA 640 gramski Spoljašnji zaštitni sloj Kordura 1000D vodoodbojna

Kevlar 640g je najači balistički materijal i smatra se najpouzdanijim za zaštitu od uboda. Inače od ove vrste Kevlar materijala se prave pancir košulje. Kevlar je balistički superioran u ondnosu na slične materijale (Dynama, aramid, uhmwpe i sl).

Spoljni sloj Kordura 1000D je najkvalitetniji materijal koji se inače koristi za zaštitna odela motociklista jer je jako otporan na habanje i grebanje.   Kordura 1000D je takođe vodoodbojna, samim tim prsluk ne upija vodu i omogućava lakše kretanje psa. Slični proizvodi koji upijaju vodu znatno otežavaju kretanje psa prilikom lova.

 

ID Oglasa: #156900768
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.