slika
1 od 1

Čistač šapa za pse

650 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
169
9
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
Nakon šetnje ili igre u dvorištu, uvedite psa i pre ulaska u vaš dom mu protrljate šape ovim čistačem. Cela procedura je neverovatno jednostavna!

SIPAJTE VODU – Napunite plastični rezervoar vodom. Zbog svoje kompaktne veličine, možete poneti čistač šapa svuda sa sobom, prethodno napunjen vodom ili ne.
PROTRLJAJTE ŠAPE – Ubacite šapicu u čistač, zarotirajte na jednu, pa na drugu stranu, i ponovite proces sa preostale tri šape.
ISPRAZNITE ČISTAČ – Skinite gumenu navlaku sa četkicama, pa prospite prljavu vodu. Operite ručno ili u mašini za pranje sudova.

Naši najbolji prijatelji zahtevaju česte šetnje, nakon kojih uglavnom zaprljaju svoje šapice. Do sada ste ih verovatno kupali u kadi ili im brisali šapice vlažnim peškirima, ali vreme je da pređete na novo i elegantno rešenje!

Tehničke specifikacije:

Materijal: Silikon

Novo u fabrickom pakovanju.
ID Oglasa: #124722412
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.