slika
slika
slika
slika
1 od 4

Čistač šapica za pse i mačke

650 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
105
6
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
PetarPan
Član od 19.01.2018.
Svi oglasi
Cistac sapica za pse

Sada se možete igrati napolju sa svojim ljubimcem do mile volje, bez brige da će ostaviti prljave tragove po kući kada se vratite!

Prilagođen psima – Ukoliko se vaš pas nestrpljivo otima dok pokušavate peškirom da ga operete nakon izlaska, ovo je prava stvar za vas – vaš ljubimac će uživati!
Efikasan i ergonomski dizajn – Sistem gumenih četkica nežno, ali efikasno čisti sveže i sasušeno blato, bez neugodnog grebanja šapa.
Jednostavan za korišćenje – Šape vašeg psa će biti potpuno čiste za samo par minuta, a sam proces čišćenja je toliko lak da se i najmlađi članovi vaše porodice mogu uključiti!
Lak za održavanje – Gumena navlaka i plastična čaša se mogu prati na gornjoj polici mašine za pranje sudova, a možete ih ručno prati!
Nakon šetnje ili igre u dvorištu, uvedite psa i pre ulaska u vaš dom mu protrljate šape ovim čistačem. Cela procedura je neverovatno jednostavna!

SIPAJTE VODU – Napunite plastični rezervoar vodom. Zbog svoje kompaktne veličine, možete poneti čistač šapa svuda sa sobom, prethodno napunjen vodom ili ne.
PROTRLJAJTE ŠAPE – Ubacite šapicu u čistač, zarotirajte na jednu, pa na drugu stranu, i ponovite proces sa preostale tri šape.
ISPRAZNITE ČISTAČ – Skinite gumenu navlaku sa četkicama, pa prospite prljavu vodu. Operite ručno ili u mašini za pranje sudova.
Naši najbolji prijatelji zahtevaju česte šetnje, nakon kojih uglavnom zaprljaju svoje šapice. Do sada ste ih verovatno kupali u kadi ili im brisali šapice vlažnim peškirima, ali vreme je da pređete na novo i elegantno rešenje!

Tehničke specifikacije:
Materijal: Silikon
Dimenzije: 11 cm x 15 cm x 8.2 cm

Kako bi ste poručili potrebno je da nam pošaljete:

Ime i prezime primaoca
Adresu
Grad
Broj telefona

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu
Dostava u roku 24h postexpressom
Garantujemo kvalitet!
ID Oglasa: #148255540
Informacije
Garantujemo kvalitet!



Za više informacija kontaktirajte nas putem kp naloga, viber-a, whatsapp-a, sms poruka, ili poziva -

0613765900

Pogledajte i naše ostale oglase
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.