slika
1 od 1

Držač za crevo blastera ili fena

5.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
98
8
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Držač za crevo blastera ili fena: držač koji Vam olakšava rad prilikom korišćenja fena ili blastera. Lako se fiksira za radnu površinu.

Držač je napravljen od čvrstog metala. Širina cevi držača je 15mm. Ukupna dužina iznosi 95cm. Prvih 60cm je fiksno uspravno, glatke površine. Ostatak cevi držača ima rebrastu strukturu koja mu omogućava lakše savijanje. Na taj način nameštate visinu koja Vam odgovara. Takođe, na taj način usmeravate u kom pravcu želite da fen duva.

Držač za crevo blastera ili fena na kraju ima štipaljku. Ukupna dužina štipaljke je 13.5cm. Dužina dela koji služi za držanje creva je 6,2cm. Širina skupljenog zahvata štipaljke je 45mm. Lako se fiksira za sto, odnosno radnu površinu do 4,8cm debljine.
ID Oglasa: #146893943
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.